SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Tuesday, March 25, 2014

BUBBLECOP


Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.

Assalamualaikum.



Kalau untuk post yang minggu minggu lepas, wawa ada buat review pasal bubblecop kan? Jadi, malam ni wawa nak gitau yang bubblecop sekarang ada perisa terbaru. Cadbury Flavour. Perisa kali ni memang sedap. Sampai je poslaju tadi, terus wawa rasmi perisa baru ni. Habis satu botol makan. Memang menjilat jilat la. Haha. Kalau hari-hari makan memang gemuk wawa jadinya.

Macam yang wawa bagitau dalam entri minggu lepas yang The Yass Bubblecop ni ada banyak pilihan. Bubblecop Nuts ( hazelnut, almond, walnut ). Bubblepop  (popcorn). Dan Bubblecop yang terdiri daripada perisa cadbury dan strawberry. Mungkin akan datang, owner bubblecop akan tambahkan lagi. *okay tu kalau mengikut naluri makan wawa* Haha.

Dan wawa pula merupakan salah satu agent daripada TheYassBubblecop. Untuk area Terengganu. Disebabkan lesen memandu pun tengah buat, jadi wawa cadangkan mereka-mereka yang tinggal area Terengganu tu datang ambil tempahan bubblecop diaorang dekat Giant Kuala Terengganu atau Pulau Duyong. Yang nak pos pun boleh. Korang boleh bincang balik macam mana. Nanti, lepas wawa dapat kelulusan daripada JPJ baru boleh hantar. Doa-doakan lah ye supaya wawa lulus JPJ. Hihik.

Sebarang pertanyaan atau order, boleh pm wawa. wadhihah96@yahoo.com 
Nak bagi link facebook pun, wawa tak buka selalu. Peace.

Wasalam.


1 comment: