SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Monday, April 10, 2017

KENAPA SHAKLEE?


Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.



Ramai kawan wawa tanya macam mana wawa boleh terjebak dengan Shaklee ni sebab kalau ikotkan dulu wawa memang boleh dikatakan seorang yang ANTI dengan produk SHAKLEE ni.


"Sebab apa wawa anti???"

Sebabnya wawa ni seorang yag jenis suka pakai ubat traditional. Ubat traditional takde kesan sampingan. Memang tiap kali kalau wawa ada masalah macam PANAU, KETUMBIT, JERAWAT, BLACKHEAD, KEPUTIHAN, SAKIT GIGI dan ANGIN DALAM BADAN, wawa akan search Google nak cari jalan penyelesaian. Tiap kali wawa search tiap kali tu jugak para blogger suggest produk Shaklee untuk menyelesaikan masalah yang wawa hadapi sampaikan wawa cakap dalam hati;

''Dah tak ada jalan penyelesaian lain ke selain pakai shaklee ni". .

Memang wawa rasa jemu sangat dengan Shaklee ni. Tiap kali wawa nak elak Shaklee, tiap kali tu jugak la Shaklee ni muncul. Rasa macam jodoh pulak hehe. Sampai la satu hari tu Allah bukakan pintu hati wawa untuk cuba Shaklee ni.

Mula mula sebelum beli tu memang rasa ragu-ragu lagi. Tapi selepas wawa amalkan produk Shaklee selama 4 bulan ni, Alhamdulillah semakin berkurang masalah wawa. Rasa bersyukur sangat lepas cuba Shaklee. Wawa amalkan ESP, Vit C dan AlFalfa. Alhamdulillah lepas wawa makan setiap hari, jerawat wawa pun dah tak tumbuh. Kalau dulu, ada je jerawat tumbuh sampai kena pakai krim jerawat setiap hari sebelum keluar rumah. Bayangkan kalau 4 kali keluar,4 kali tu jugak sapu krim jerawat. Boleh lemau muka sapu bahan kimia banyak banyak.

Tapi lepas cuba Shaklee, tak perlu nak sapu lagi. Kulit wawa pun rasa licin je. Ni baru masalah kulit tau. Tak masuk masalah angin dalam badan lagi ni. Wawa makan Alfalfa Shaklee, terus settle masalah angin dan keputihan. Kalau dulu lepas makan akak memang susah nak sedawa. Sangat susah. Dalam seminggu boleh berapa kali je wawa sedawa. Tapi sekarang, hari hari. Tak perlu berurut nak keluarkan angin. Haa, nampak tak betapa bagusnya Shaklee ni tolong. Dulu benci Shaklee sekarang dah makin sayang tauu. Hehe

Shaklee Ind. Dis,
Wa Beauty & Health
014-536 2931

No comments:

Post a Comment