SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Saturday, April 15, 2017

TEPUNG TERUS JADI (KEK COKLAT MOIST)

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.



Alhamdulillah, baru baru ini ada testing buat kek coklat moist dari tepung segera. (nak tau tepung apa? jap lagi wawa bagitau) Kek ni wawa lagi suka kalau kukus sebab texture dia lagi moist berbanding bake. Sedap dia tu tak payah cakap lah, memang sedap dan berbaloi baloi. 

Mana tak berbaloina dalam satu paket tepung tu dia lengkapkan sekali chocolate rice dan chcolate ganache haa. Tak Perlu susah susah nak nak kena cairkan coklat bagai pastu pergi kedai beli bahan bahan semua. Pakai tepung ni je godek godek tambah telur susu semua terus jadi. 

Satu paket tepung ni boleh buat satu loyang. Sesuai sangat kalau buat makan petang sambil menikmati suasana kampung. Dan since wawa pun berpuas hati dengan tepung terus jadi, so wawa fikir nak la menjual kepada korang semua. Mana la tau kan korang berminat nak mencubanya. Kalau korang semua duduk tepi rumah wawa, memang wawa bagi testing sorang satu rasa kek ni. 


Harga : RM10 exclude postage
FREE COD : Area Kota Bharu, Kok Lanas dan Giant Kuala Terengganu (minimum order 3 paket ke atas)
Whatsapp : 017 922 2761

Gambar kat atas tu wawa tunjuk isian dalam satu paket tepung terus jadi ni. Disertakan tepung kek, chocolate ganache dan chocolate rice sekali. Kalau berminat boleh whatsapp wawa atau email untuk buat tempahan sebab stock makin lama makin terhad sebab orang dah start beli untuk prepare raya. Oh ya, yang berminat nak order shaklee dengan wawa pun boleh whatsapp nombor di atas ye!

And insyaAllah nanti wawa ada buka tempahan untuk biskut raya. Nanti wawa akan update balik senarai biskut raya yang wawa akan buat. Kali ini pilihan tak banyak sebab takut tak menang tangan nak buat. Dan yang paling exclusive biskut raya dari wawa ialah Nangka Kerang. Macam mana rupa dan rasa dia, kita tunggu post seterusnya ok? 


** Wawa terpaksa screen shot gambar dalam instagram sebab laptop rosak. Jadi tak dapat nak edit lawa lawa :(




2 comments:

  1. seronok kalau pandai buat kek.Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ucing hehe nanti sy join ye!

      Delete