SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Monday, September 28, 2015

FINAL EXAM.







Assalamualaikum. it has been for a long time that i didn't update my blog. Tup tup dua tiga hari sebelum nak final wawa update blog. Takpe, esok kita study ok. Alhamdulillah, dua final cooking wawa dah lepas seminggu sebelum hari raya Aidiladha. Sekarang tinggal empat paper je lagi untuk subjek ctu, elc, food hygiene dan management. Tak nak cakap banyak, just nak korang yang sudi datang blog wawa ni doakan semoga wawa dipermudahkan dalam final exam nanti. Mudah-mudahan jugak semester ni dapat dean. Aminn. Walaupun semester ni sangat mencabar dari sebelum ni tapi alhamdulillah, Allah kuatkan semangat. Moga-moga semester depan, wawa boleh jadi yang terbaik dari sebelum ni.

Jangan cakap akak tak payung tau! 



 fruits and vegetables carving by ika & awin 

fruits carving by ika 









THE END :)