SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Saturday, April 16, 2016

YAY CUTI SEM!

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


Alhamdulillah tamat semester 3 untuk kali ni. Tinggal lagi satu semester lepas tu pegi praktikal. Makin lama dunia makin mencabar. Sementer ni pun stress macam apa je dengan assingment test quiz berlambak. Moga paper final semester ni tak ada yang kene repeat. Aminn. 

Sorry guys sebab biarkan blog ni berhabuk tak terupdate. Memang tak sempat langsung nak intai blog sendiri. Bila cuti ni baru la ada ruang sikit nak update. InsyaAllah nanti mana yang sempat update wawa update ye especially resepi okeh? Lagi pun dah lama dah nk puasa, of course korang nak resepi untuk buat kuih kan? 

Jangan lupa tunggu update terbaru dari blog wawa ok? Terima kasih sudi menyinggah :)

2 comments:

  1. bestnya dah cuti semester. saya lambat lagi. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi alhamdulillah tengah cuti. :D awak bila cuti?

      Delete