SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Friday, January 27, 2017

NAK JUAL PRELOVED ITEM UNTUK BAIKI HANDPHONE

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


Wawa ada nak jual beberapa barang preloved seperti buku, jubah (calaqisya/wadi adra), blouse dan shawl. Kebanyakkan jubah memang ada yang tak pakai lagi, ada yang pakai sekali je time pergi dinner waktu Uitm dulu. Shawl pun sama. Majority barang semua dalam good condition (10/10). Wawa nak jual sebab memang nak sangat pakai duit untuk baiki handphone rosak. Bajet baiki handphone pun bawah RM300. So, wawa ingat kalau jual jubah,shawl,buku ni semua sedikit sebanyak boleh la guna duit ni untuk baiki handphone. Nak pakai duit elaun hasil pergi praktikal pun tak cukup sebab tiap tiap bulan guna untuk beli barang keperluan. RM200 sekali pergi mall beli barang keperluan memang laju macam air je mengalirnya :(

Gambar nak post dekat sini sekarang pun tak dapat sebab handphone rosak. Tapi InsyaAllah nanti wawa akan upload okay! As soon as possible. Untuk buku pun memang wawa ada banyak sangat koleksi (motivation/comic/english novel/cooking book). Boleh tanya nak buku apa kot kot wawa ada. Kalau boleh nak jual satu almari buku. Tanya by email okay. Whatsapp sekarang pun takleh nak guna. Tak ada back up handphone. 

Nanti wawa update gambar!

2 comments:

  1. jual jek dik.. mana tau dapat topup mana kurang nanti.. dan mana tau jugak barang yang adik jual tu dapat memudahkan urusan orang lain.. hee~ kita tak tau bila win win situation akan terjadikan.. a-- gittew-- semoga urusan adik dipermudahkan ya..

    ReplyDelete