SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Thursday, January 12, 2017

52 WEEKS SAVING CHALLENGE!

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


Ramai betul orang sekarang belajar nak simpan duit kan? Macam macam cara diaorang buat untuk menyimpan duit. Dan salah satu caranya seperti diatas. 

Alhamdulillah sempat wawa luangkan masa sekejap buat carta di atas untuk dikongsikan bersama korang semua. Nak buat sendiri mesti jenuh kan nak siapkan? Yela nak kena tambah satu persatu lagi. 

So, kalau korang nak salinan ni, boleh je amik yang wawa buat. Lepastu print then boleh la start menambung dari sekarang. Maklumlah sekarang harga barang pun makin naik, jadi wajarlah kita untuk menjadi seseorang yang bijak dalam menguruskan duit. Simpan simpan juga tapi jangan guna duit untuk kegunaan yang mensia-siakan. 



3 comments:

  1. Bagus2...memang tindakkan bijak..terbaiklah :)

    ReplyDelete
  2. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


    Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com

    ReplyDelete
  3. Wahhh... setahun boleh dapat banyak tu eh?? thank you for the tips... sangat berguna ^_^

    ReplyDelete