SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Thursday, March 13, 2014

[REVIEW] THEYASSBUBBLECOP, THE BEST BUBBLECOP IN TOWN!


Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.

Assalamualaikum.


-KLIK UNTUK LIHAT DENGAN JELAS-


Alhamdulillah. Setelah sekian lama tak menjamu blog, hari ini ada lagi peluang untuk mengupdate. 
Tidak lupa juga, wawa harap misi mencari MH370 yang hilang tanpa berita dapat ditemui dan semua penumpang selamat. Semoga Allah memberi petunjuk kepada kita semua. Amin.

Okay. Malam ni wawa nak review sikit instagram THEYASSBUBBLECOP. The best bubblecop in town. Haa, korang tau tak apa itu bubblecop? Bubblecop ni dah semakin lama semakin popular tau sekarang. Dan digemari orang ramai. Jangankan golongan remaja je tau, golongan pkcik makcik pun suka tau. Bubblecop ni ialah rice bubble + chocolate. Sebab tu nama dia BUBBLECOP. 

Selain dipanggil BUBBLECOP, ada juga ahli peniaga online yang lain memanggilnya MARSJAR. Sama je. Tapi kalau THEYASSBUBBLECOP ni lain sikit. Nak tau apa kelainan dia? 

Meh kita tengok gambar dia : 

1SET 

THEYASS STRAWBERRY SPECIAL

THEYASSBUBBLECOP ORIGINAL 

THEYASSBUBBLEPOP



Terliur tak tengok? Wawa yang sedang khusyuk scroll instagram dia pun boleh jadi terliur hari-hari. Tak diet pun tak apa. Kalau korang pergi ke THEYASSBUBBLECOP, korang  boleh pilih bubblecop atau bubblepop pilihan korang dengan perisa yang korang suka. Dan botol dia jugak comelzz dengan label THEYASS Oh ya, korang juga boleh pilih size botol yang korang suka. Tapi wawa syorkan korang pilih botol besar lah sebab memang comfirm 100% dijaminn TIDAK AKAN CUKUP. Korang akan rasa nak laggii dan lagi dan laaggggiii. Rasanya menjilat jilat lidah buaya bak kata owner dia. Harga dia juga berpatutan dan murah. So, apa tunggu lagi. Jum kita order! 

Untuk order :

intagram : THEYASSBUBBLECOP
email : afiqfic.apple@gmail.com
wechat : afiqyass93
whatsapp : 018 389 2993





No comments:

Post a Comment