SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Sunday, October 25, 2015

Giveaway Irrayyan | Kalau Dah Jodoh

Assalamualaikum. 

Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh

KLIK BANNER UNTUK JOINN!

Syarat-syarat :

1. Folow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih.

2. Letakkan banner giveaway irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk "Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh" dan linkkan ke entri ini.

4. Berikan url entry korang kat ruangan komen di bawah dalam entry ni sahaja. Kalau paste kat tempat lain mommh tak kira ye.

Tu jer. Mudah sangat kan. 

Tarikh tutup penyertaan tak ada. Cukup 10 penyertaan sama dengan 1 novel, kalau 20 penyertaan, 2 novel akan diberikan. Sebarang perubahan akan diberitahu dari masa ke masa.

3 comments:

  1. singgah & follow dari GA yang sama.salam perkenalan;)

    ReplyDelete
  2. Singgah dari GA yang sama.
    Good luck ye (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete