SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Tuesday, October 27, 2015

[REVIEW] DURRAH JUBAH WADI ADRA & SARA PLAIN SHAWL FISKASHAHALAM

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


Ashelamat petangg! Memandangkan wawa ni penggemar koleksi Wadi Adra dan Fiskashahalam, so harini wawa nak buat review sikit untuk pembaca diluar sana. Mana la tau korang berkenan dengan koleksi mereka. Almost dua tahun wawa beli pakaian dari Wadi Adra baik dari segi blouse, skirt dan jubah. Agaknya kalau kumpul banyak jugak ni. Hari-hari tunggu Wadi Adra update baju terbaru. Hihi. 

Gambar diatas, wawa mengayakan Durrah jubah salah satu koleksi dari Wadi Adra dan shawl labuh tu Sara Plain shawl dari Fiskashahalam. Superb! Sangatlah selesa pakai jubah dan shawl ni. Menutup aurat dan jubah pun kain tak jarang. Serius, wawa dari dulu sampai sekarang percayakan dengan Wadi Adra. Memang tak menyesal beli. Dengan harga yang berpatutan sesuai untuk wawa yang seorang student sekarang ni. Dan Sara Plain wideshawl ni first time wawa beli dengan Fiskashahalam. Orang cakap kalau tak kenal maka tak cinta kan? Selepas pakai shawl ni, rasa macam hari hari jatuh cinta. Kain yang selesa dan mudah bentuk. Pakai shawl labuh macam ni Alhamdulillah rasa teramat-amat selesa dan rasa selamat. Aurat dijaga rapi sampai ke perut ha. 

Sara plain wideshawl ni korang boleh beli dionline di instagram @fiskashahalam dengan harga RM43 sahaja. Dan fiskashahalam selalu buat sale tau. Jadi, kalau taknak terlepas cepattt pergi follow. Oh ya, Fiskashahalam ni sebuah butik yang baru dibuka yang diasaskan oleh blogger kita, Irine Nadia. Hehe. Bukan shawl saje tau, macam macam ada dijual. Makanan, baju kasut semua hado. Jadi apa tunggu lagi, pergi usha cepatt. 

Bagi penduduk Kuala Terengganu, jangan lupa join Mood Republik di Taman Tamadun Islam Convention Centre pada 30 dan 31 Oktober ini jam 8 pagi hingga 12 pagiii. Sebanyak 90 jenama paling popular join tau TERMASUK WADI ADRA SEKALIII. Dan jangan lupa, Wadi Adra akan release collection terbarunya dia sana nanti. Apa tunggu lagi, jom follow Wadi Adra cepat untuk servey dan jangan lupa follow Mood Republik untuk tengok onlineshop mana yang join. Calaqisya, Naelofar hijab, Emma Maembong, Rinasallehclothing, benanghijau, radiusite dan banyak lagi turut sama join Mood Republik di Terengganu. Butik-butik lain pun ada tau nak release collection terbaru. Jangan lupa follow mereka semua di instagram. ^^

Jom follow : 

3 comments:

  1. Cik akak pun suka juga jubah, dress ke apa nie...yang penting menutup aurat kan dik

    ReplyDelete
  2. hai...yaya datang dari Jom Kita Sembang Bersama 35 Blogger...salam perkenalan dari Yaya Cendana :)

    mohon komen murni di

    http://www.yayacendana.com/2015/10/asean-musical-extravaganza-2015-matic.html#comment-form

    terima kasih ^_^

    ReplyDelete