SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Sunday, February 26, 2017

7 HARI SEBELUM HABIS PRAKTIKAL #perjalananbudakkulinari

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


Sebelum ni kalau kita tengok dalam drama, ada cerita 7 hari mencintaiku kan? Tapi, kalau datang ke blog wawa ada artikel 7 hari sebelum habis praktikal. Macam tu pulak eh? Hehe

Alhamdulillah cabaran 4 bulan praktikal dalam industri hotel ni dah beransur nak melabuhkan tirainya. Tak sabar pulak wawa nak habis praktikal ni. Siap kira hari bagai. Dan yang pastinya, korang mesti tak sabar nak dengar kan pengalaman baik buruk seorang budak kulinari praktikal dekat hotel kan? 

Sabar jap eh. Nanti habis je praktikal wawa cerita macam mana ye. Tips nak hadapi final cooking pun wawa tak sempat lagi nak update. InsyaAllah dalam masa terdekat nanti wawa kongsikan tips last minit budak kulinari belajar. 

Alhamdulillah dan terima kasih kepada adik adik yang email  tanya pasal kulinari ni. Dalam masa 24 jam jugak wawa balas email korang sebab takut terlupa/terlepas. Sebenarnya, wawa tak expect pun ramai yang minat dalam bidang ni. Cewah. Hehe. Tapi Alhamdulillah, impian nak tolong korang semua tercapai. Wawa doakan semoga korang semua maju jaya dalam pelajaran. Aamin. 

No comments:

Post a Comment