SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Thursday, December 1, 2016

DASHBOARD BLOG BERTUKAR WAJAH!

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.



Dah sah sah wawa ketinggalan banyak perkara dalam dunia blog ni. Sampai dashboard tukar wajah baru pun tak tau. Tup tup bila log in je terkejut kenapa blog dah lain. Macam mana nak tengok blogger lain update article dalam blog? Banyak nak kena teroka lagi ni. 

Tapi since blog dah bertukar baru, rasanya this one lagi better la sebab nampak cantik je. Nak menulis pun rasa bersemangat kan? 

1 comment: