SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Friday, April 4, 2014

[NEW] THE YASS SPICY & THE YASS SHIRT (JOHOR)

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.

Assalamualaikum.

The Yass Shirt

Bismillahirahmanirahim.

Hari ini wawa nak gitau yang sekarang TheYass ada produk baru. Salah satunya macam gambar dekat atas tu. The Yass Shirt (Johor). Sesiapa penggemar bubblecop The Yass boleh la dapatkan t-shirt The Yass ni dengan harga RM30 sahaja. Korang boleh pilih size pilihan sendiri tau. Ada size S dan M. Untuk maklumat lanjut, boleh whatsapp terus dengan Boss Afiq. Mudah dan cepat.


The Yass Spicy

Haa, ni pulak The Yass Spicy. Sambal kacang yang memang memang memang sedap. Wawa dah try rasa. 3 bags wawa beli baru ni sebab nak cuba. Yela, kalau jadi agent, kena rasa dulu. Kalau sedap, baru boleh jual dekat customers.  First makan, wawa makan macam tu je. Allah, sedapnyaa. Tapi. Tapi. Tapi. Kalau makan dengan nasi lemak memang nikmat rasanya. Syukur Alhamdulillah. Sodapp! Boleh order cepat-cepat. Boleh bawak pergi berkelah, makan bersama keluarga. Dan yang penting, sesiapa yang ada adik, kakak abang yang tinggal di asrama, boleh syorkan diaorang bawak sambal kacang ni. Makan dengan nasik, roti. Sedap. Untuk dapatkan The Yass Shirt dan The Yass Spicy boleh tengok details di bawah ni : 


Untuk order :

instagram : THEYASSBUBBLECOP
email : afiqfic.apple@gmail.com
wechat : afiqyass93
whatsapp : 018 389 2993



1 comment: