SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Friday, April 4, 2014

THE YASS BUBBLECOP AGENT TERENGGANU.

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.

Assalamualaikum.



Bagi sesiapa yang tinggal di Terengganu dan idamkan bubblecop The Yass, boleh contact wawa. Wawa salah seorang agent The Yass di Terengganu. Setiap hari Jumaat/Sabtu wawa akan buat COD. InsyaAllah jika tidak ada halangan. Alhamdulillah ramai customers yang nak. Paling digemari ramai bubblecop perisa Cadbury. Macam owner dia sendiri cakap yang bubblecop Cadbury ni lagi sedap sedap sedap dari yang sebelum ni. Jangankan owner, wawa sendiri pun dah rasa. Dan ternyata 100% bubblecop cadbury ni THE BEST BUBBLECOP IN TOWN! 
Try la cuba. Korang pasti akan repeat order. InsyaAllah. 

Antara feedback daripada customers tercinta  :













Sesiapa yang nak order dengan wawa pun boleh. Boleh follow instagram wawa wadhihahabdhadi atau email terus kepada wawa di wadhihah96@yahoo.com untuk maklumat lanjut.
Antara bubblecop yang digemari orang ramai :


The Yass Bubblecop Cadbury.

The Yass Bubblecop Strawberry.

Kalau ada yang nak wawa review shop diaorang, boleh email wawa di wadhihah96@yahoo.com


Terimakasih.
Wasalam. 










No comments:

Post a Comment