SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Friday, November 14, 2014

HEADER BARU

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


Dah lama wawa tak buat baju baru untuk blog kesayangan ini. Tadi tengah usha usha blog, jumpa la blog Azzahsaid ni. Ya Allah doodle kucingnya memang comel sangatt-sangatt. Terus kesemua wawa amik buat doodle blog. Dan hasilnya, persilakan korang tengok di blog wawa hihi.

Apa-apa pun, terima kasih Azzahsaid sebab buat doodle kucing yang comel ni. Kalau blogger lain nak doodle kucing ni, boleh langsung ke blog Azzahsaid untuk grab doodle hasil tangan beliau. :)

7 comments:

  1. comel nya header :) hehe kucing tu cute miutttt ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi terima kasih. kan, kucing tu cute sangat. nanti awak boleh la pergi blog Azzahsaid ambil doodle kucing ini jugak ^^

      Delete
  2. Replies
    1. Ha'ah, peminat kucing. kita obses dengan kucing hehe btw, terimakasih ^^

      Delete
  3. Waahhh cantik2. Comeii kucingnye..

    ReplyDelete