SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Tuesday, November 11, 2014

SENARAI PESERTA SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


Terima kasih yang tak terhingga buat blogger di luar sana yang support wawa dalam segmen ini. Maaf kerana TERLEWAT update senarai peserta untuk korang follow. Dan dibawah ini wawa terpaksa berikan link blog para peserta untuk korang blogwalking dan follow. Boleh erat Silaturrahim kalau blogwalking sekali kan? Haritu memang plan nak berikan link follow tapi ada masalah teknikal sebab link tu tidak boleh dibuka dengan sempurna. Maaf sangat-sangat. ☹ 


10. AimiSyahirah 
12. Cik N.A 
16. Mar Mansor 
17. Eda Johari 
19. Khaty Aiman 
20. Ayoikema 
21. Allene 
22. Diana Rashid 
23. Nor Farihan 
25. Ayu Insyirah 
26. Dayang Deno 
27. Fuza Musa 
31. Frau Lisa
38. Shawal
42. Ade Arif
46. Dieyla
48. Asffa
51. MisZ Fyza
56. Nur As
58. Nurul Fatihah [2]  (TIADA BUTANG FOLLOW)**
59. Yun Sing
60. Panda Boy
62. Kasut Kusut 
73. Chie Etsuko (TIADA BUTANG FOLLOW)**
74. Aya Suria
77. Cik Deeba
79. Beba Ifa
85. Elih.J

** - Ada sesetengah blog yang tidak boleh buka dan difollow. Kepada empunya blog diatas, sila PM di Facebook wawa sekiranya blog anda sudah bertukar link dan sudah boleh difollow. Terima kasih.

P/S : Sekiranya anda join segmen ini tetapi nama anda tidak tersenarai dalam entri ini, sila komen dibawah untuk wawa update nama korang.

P/S : Memandangkan wawa tak dapat nak berikan link follow untuk memudahkan kerja korang follow blog peserta lain, jadi wawa akan mencari 10 orang peserta segmen ini untuk dimasukkan dalam bloglist wawa selama sebulan dan 10 orang lagi peserta untuk wawa review blog korang.
1 entri review = seorang peserta.
Dipendekkan cerita, wawa akan pilih 20 orang peserta menggunakan kaedah random.org.

Segmen ini masih berbaki beberapa hari lagi untuk blogger lain join. Masih ada peluang lagi ni untuk peserta lain join. LINK

Mohon maaf atas segala kekurangan dan kesulitan dalam segmen ini.

SELAMAT BERFOLLOW!

19 comments:

  1. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah
    no # 42 melapor diri

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. Alhamdulillah. Wawa doakan Ade Arif tersenarai dalam bloglist atau blog review wawa nanti ye :)

      Delete
  2. as salam. abe kie terlepas peluang nak join....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. Masih sempat lagi Abe Kie nak join. Segmen wawa tamat 14 November ini :)

      Delete
  3. dah lama tunggu kak wawa update^^ akhirnya... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, alhamdulillah dapat update semalam. Sorry sangat-sangat tak dapat nak update awal sebab kesihatan akak tak berapa baik. :)

      Delete
  4. saya berada di no. 32, warna biru ... saya suka... tq dear.

    ReplyDelete
  5. Link sy belum tersenarai lagi :)

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejap saya masukkan nama awak dalam list ye :D

      Delete
  6. sy x de dlm list?

    http://terriblelyou.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry tak update lagi senarai peserta yang baru join selepas selepas 11 November. nnti saya update ye :)

      Delete
  7. Nurul memakai jersey 82.. heee.. thanks wawa :))

    ReplyDelete
  8. tag http://belongtomee.blogspot.com/2015/01/kemmas-huge-giveaway.html

    ReplyDelete