SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Monday, November 17, 2014

PEMENANG SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER BLOG

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.




Sekarang tiba masanya wawa nak umumkan siapakah pemenang segmen naikkan follower blog. Seramai 20 orang peserta berjaya wawa cari semalam menggunakan kaedah random.org. Tapi sebelum tu, meh tengok dulu kedudukan korang di nombor yang ke berapa dalam segmen ini. 


PEMENANG KATEGORI BLOGLIST :











PEMENANG KATEGORI REVIEW :

P/S : Untuk review, wawa akan review seorang peserta dalam satu entri. Dan wawa akan start mereview para peserta bermula 18.11.2014 mengikut urutan. Harap anda bersabar ye :)











Tahniah buat para pemenang yang berjaya dan yang tidak berjaya tu jangan hampa. Mungkin bukan rezeki anda harini. Dan ribuan terima kasih juga buat semua peserta kerana sudi support segmen pertama wawa ini. Maafkan segala kekurangan dalam segmen ini. :)

12 comments:

  1. yeayyyy..alhamdulillah AB menang kategori review. number pon paling last keluar..huhuhuu..terima kasih wawa. =) tahniah jugak untuk pemenang yang lain.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. yeay menang review.. nak tahu jugak pendapat orang tentang blog baru shawal ni.. ^^ tq kak

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada semua pemenang segmen! ^_^

    ReplyDelete
  4. yeayyy alhamdulillah akan di review. Tak sabarrr :)
    Nakcantik2 kan blog lahh. hihihi
    #56

    ReplyDelete
  5. Tahniah pada siapa yang Mr.Random.org pilih :))

    ReplyDelete
  6. i no 78 but dah change link blog

    http://meyessye.blogspot.com/

    ReplyDelete