SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Saturday, November 21, 2015

12 GAMBAR PERKAHWINAN SHUKRI YAHYA DAN TYA ADNAN

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.

Tahniah wawa ucapkan buat Shukri Yahya dan Tya Adnan yang baru melangsungkan perkahwinan mereka pada petang tadi. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar dan wawa doakan semoga kekal hingga ke akhir hayat. Dari petang tadi  wawa duk scroll instagram mereka nak tengok update latest. Bak pinang dibelah dua mereka ni. Sweet comel je.















Instagram : @Tyaadnan
Instagram : @shukriyahaya

Selamat pengantin baru dan semoga berbahagia ke anak cucu, Nak tengok short video perkahwinan Shukri Yahya & Tya Adnan? Boleh pergi ke instagram merek (link di atas) atau disini >> #SHUKTYA

Dan jangan lupa support wawa dalam contest lynk.my ni. Kalau korang nak menang RM4000 dari lynk.my, tekan link ni okeh >> DISINI 

3 comments:

  1. kawen dah abg ensom kita ye.. huhuu

    KP singgah sini dn follow #389

    ReplyDelete
  2. tahniah..selamata pengantin baru syukri..:)

    ReplyDelete