SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Friday, November 6, 2015

SEGMEN KEMBARA MISTERI BURUNG HANTU

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


KLIK BANNER UNTUK JOIN!

P/S : Due date 7 HARI sahaja ok? Tamat pada 13.11.2015 jam 12 tengah malam tepatt. 

Meh kita join segmen misteri burung hantu pulak kali ni. Dekat dekat akhir tahun ni macam macam segmen, contest diadakan sehiggakan wawa sendiri pun tengah belah bahagi nak buat contest ke tak. first time tengok segmen ni, wawa ingat ni segmen yang Xpax buat tu. Alaa, internet burung hantu tu. Rupanya bukan. Hihi. 

Hadiah dia sangat menarik okay. Tak rugi pun korang join segmen, contest macam ni sebab secara tak langsung korang dapat berkenalan dengan ramai blogger. Eratkan silaturrahim. Syarat nak join segmen ni pun mudah. Tak perlu nak susah payah buat tu buat ni. Dah ramai tau yang join, korang jangan tak join pulak. Mana tau owner segmen ni nanti nak bagi kita burung hantu free seekor. 

Dan jangan lupa support wawa dalam contest lynk.my ni. Kalau korang nak menang RM4000 dari lynk.my, tekan link ni okeh? http://lynk.my/bx6 

Terima kasih korang. Muah muah!

11 comments:

  1. TQ wawaabdhadi sudi join segmen kembara misteri burung hantu :) .ros dah follow sini sebelum ni k :)

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen sama. :)
    Good luck!

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen y sama.gud luck;)

    ReplyDelete
  4. Kak Sue singgah sini dari segmen yang sama..done follow & good luck :)

    ReplyDelete
  5. dari segment yg sama.. gud luck !!

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    ReplyDelete
  6. Cik Mimie singgah dari segmen yang sama :) all the best ye:D

    http://norshamimi.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum, saya dari segmen yang sama.. done follow awak.. jemput ke blog saya anaummumeow.blogspot.my .. jangan lupa follow ye !

    ReplyDelete
  8. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  9. blogwalking dari segmen yang sama..gudluck
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    ReplyDelete