SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Friday, November 13, 2015

PENCARIAN BLOGLIST MINGGUAN #BATCH1

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.

STICKY YEK POST! 



Sekarang wawa mencari seramai 6 orang blogger terkemuka di Malaysia untuk mengisi kekosongan bloglist di blog wawa. Anyone yang nak join boleh tengok syarat bawah nanti eh. Kenapa buat wawa buat mingguan? Sebab kalau boleh wawa nak semua blogger dapat masuk bloglist wawa. Ala, boleh la korang merasa sikit best ke tak jadi bloglist wawa ni kan? Even blog wawa ni tak terkenal macam Ji Hyo, at least wawa mencuba dan berusaha untuk naikkan nama blog sendiri. 

Pencarian ni berjalan selama 7 hari je tau. Lepas tu tutup. Bermula 7 eleven sehingga 14 eleven 12 tengah malam okeh? 15 eleven tu wawa akan umumkan 6 orang blogger bertuah dan mereka yang bertuah ni akan bertapa di blog wawa selama 7 hari bermula 16 eleven sehingga 23 eleven. 

Syaratnya : 

1. Follow blog wawa. (if dah follow sebelum ni, bagitau tau)
2. Buat satu entri simple mimple je dengan copy gambar di atas dan linkkan ke blog wawa. 

P/S : Cara nak copy, tengok bawah ni ok.

Buat macam gambar belah kiri, then tekan CTRL + C SERENTAK lepas tu baru paste dalam entri. ;)

3. Letakkan link anda di komen bawah ni ok untuk memudahkan wawa terjah blog korang.

Okay 3 tu je syaratnya. Mudah je kan? Pemilihan berdasarkan Incik Google. Jadi cepat cepat join sebelum 14 eleven nanti kalau terlambat korang kena tunggu #batch2 nanti. 

Dan jangan lupa support wawa dalam contest lynk.my ni. Kalau korang nak menang RM4000 dari lynk.my, tekan link ni okeh? http://lynk.my/bx6 

Terima kasih korang. Muah muah!


SELAMAT BERJAYA ^^


9 comments:

  1. YB joinnnn

    http://yangbaik.blogspot.my/2015/11/pencarian-bloglist-mingguan-batch1-by.html

    ReplyDelete
  2. Ain dari dulu dah follow wawa :)
    http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2015/11/pencarian-bloglist-mingguan-batch1-by.html

    ReplyDelete
  3. http://www.aimisyahirah.com/2015/11/pencarian-bloglist-mingguan-batch1.html

    ReplyDelete
  4. Join.... :)

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/11/pencarian-bloglist-mingguan-batch1.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Wawa, akak pun dah join dan follow Wawa..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/11/pencarian-bloglist-mingguan-batch1_12.html

    ReplyDelete
  6. Hi wawa, saya da follow & da add google+ wawa

    http://masitaeyta.blogspot.my/2015/11/pencarian-bloglist-mingguan-batch1.html

    ReplyDelete
  7. sis join segmen wawa....
    http://www.sheilainspire.com/2015/11/pencarian-bloglist-mingguan-batch1-by.html

    ReplyDelete
  8. sy join :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/11/pencarian-bloglist-mingguan-batch1.html

    ReplyDelete