SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Saturday, May 31, 2014

GIVEAWAY "KE KOREA DAH KITA..."

Allahumma say`ala muhammadin wa`ala ai Muhammad.


Assalamualaikum w.b.t.



"KLIK BANNER UNTUK JOIN"

Tarikh tutup 11.59 PM, 1 Jun 2014. Kepada korang semua yang memang dah lama mengidam nak pergi Korea tapi tak berpeluang, boleh join giveaway ni. Semua hadiah dari Korea. Kalau rezeki korang menang, dijamin suatu hari nanti korang dapat pergi ke Korea. Orang tua-tua cakap ambil berkat sikit dari owner giveaway yang pernah pergi Korea ni. Hihi.

Jadi, apa tunggu lagi. Jum kita reramai join giveaway ni. Hadiah dia cantik-cantik dan fresh lagi dari Korea. rugi kalau tak join. Syarat dia pun mudah sangat. Pejam mata pun boleh buat. Macam ni ha "Hoi abang abang kakak kakak meh datang join giveaway ni haasebelu tamat oi". Ok menjadi jugak wawa taip time pejam mata ni. Typo sikit-sikit. Kalau cikgu bm baca, dapat A jugak ni bm blog wawa.

Selamat berjaya dan semoga rezeki milik kita untuk dapat ole-ole korea.


No comments:

Post a Comment