SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Monday, February 17, 2014

ALHAMDULILLAH


Assalamualaikum.

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.




Hajat dah lama nak update blog. Dari hari ke hari tak jugak ter-update. Isinya dah tulis, tapi berhenti separuh jalan. Hampir 2 3 entri jugak terbuku dalam draft blog. Hari ini baru ada peluang sikit nak update. Tapi masih samar-samar lagi. Haish. 

Biasalah kalau dah lama tak update blog, mesti terdetik hati nak scroll update terkini daripada para blogger. Kalau dua hari tak online, wawa akan scroll dan scroll dan scroll sampai jumpa entri yang blogger post dua hari lepas. Mana tau kalau-kalau ada isu yang penting. 

Dan tadi, wawa terjumpa entri Pemenang Kontes U-Blogger yang wawa join tahun lepas. Alhamdulillah setelah lama menunggu, akhirnya ada rezeki wawa menang dalam kontes tu. Dan hadiah yang wawa dapat Tower Bridge 3D Puzzle yang mana dah lama wawa nak sangat. Sampai kan haritu rasa nak beli terus dengan sponsor kontes tu. Tapi Alhamdulillah apa yang wawa nak tu tercapai. Syukur Alhamdulillah Ya Allah. 

Kalau korang join tapi belum tengok lagi senarai pemenang, boleh terus KLIK SINI .
Tahniah jugak wawa ucapkan kepada semua pemenang yang berjaya. Yang tak berjaya pun wawa nak ucapkan tahniah jugak sebab korang dah berusaha yang terbaik untuk menang. Mungkin rezeki korang lebih baik dari ini. Tahniah semua. :)




No comments:

Post a Comment