SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Saturday, February 22, 2014

MPH.ONLINE LAGI


Assalamualaikum.

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Dah lama wawa tak tengok blog sendiri. Hati cakap nak update blog tapi perasaan malas tu mempengaruhi diri sejak habis sekolah. Allah. Kenapa dengan aku ni. Rasa malas tahap maksimum dalam diri. Nak ubah bukan main liat lagi. 

Hari selasa minggu lepas wawa beli buku secara online lagi dengan pihak MPH ONLINE. Novel bi bertajuk Fangirl dan Eleanor & Park. Serious wawa cakap cepat sangat barang order wawa sampai. Order hari selasa, bank in hari rabu, hari khamis terus sampai. Haha. Dan semalam wawa order lagi buku. Lagi dan lagi. Sekali wawa beli buku secara online dengan MPH, sampai bila-bila wawa akan pilih MPH. Cepat dan mudah. Sekali dapat diskaun. Tak payah susah-susah pergi kedai buku cari buku yang belum tentu ada. Hihi. 

Kalau korang nak cari buku, wawa syorkan korang pilih MPH ONLINE. Perkhidmatan yang dia bagi pun bagus. Kalau ada buku terbaru, dia akan alert dekat email. Bagitahu tajuk buku yang best. Kalau ada hari istimewa dia akan bagi diskaun. Free postage RM50 keatas. 

Selepas wawa baca, wawa akan review buku ni dekat korang semua. InsyaAllah. 

No comments:

Post a Comment