SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Thursday, February 6, 2014

FIRST GIVEAWAY by IZNI SOFIA

Assalamualaikum.



DUE DATE : 30 MARCH 2014  28 FEBRUARI 2014

Tadi tengah jari jemari wawa sedang menari-nari atas keyboard laptop, tiba-tiba wawa terjumpa dengan giveaway Izni Sofia dekat blog Sh. Amarina. Ha, wawa apa lagi, zzapp! Terus join. Hadiah dia superb gila wawa cakap. SAMSUNG S4, JAM TOUCH SCREEN dan BAG GALAS. Gempak tak hadiah dia? Giveaway ni dijalankan selama 2 bulan. Dan syarat-syarat giveaway ni mudah je. Tak susah. Tak sampai 5 minit korang dah siap langsaikan syarat dia. Yang paling sedih sekali, wawa tak tau apa perasaan wawa bila tengok keputusan giveaway ni sebab waktu tu wawa dah tahu keputusan SPM wawa. Dah dup dap dup dap bila tengok kawan dekat facebook cakap tarikh keputusan SPM pada 20 MARCH 2014. Rasa macam Allah, cepatnya masa berlalu. Macam manalah masa depan wawa nanti. T.T
Nak target pun rasa macam hm hm hm je. Mudah-mudahan dapat keputusan yang cemerlang SPM nanti. Amin.

Sesiapa yang nak join, boleh ke [LINK] [LINK] [LINK] [LINK] untuk rebut peluang. Semoga berjaya!

2 comments: