SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Wednesday, August 27, 2014

GIVEAWAY HARRY POTTER POSTCARDS FROM GERMANY

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.



KLIK BANNER UNTUK JOIN!

Last minute wawa join giveaway Harry Potter postcards. Sorry tau awak sebab kita join saat genting macam ni. And thankyou jugak sebab invite kita join. Hihi. 

Wawa kalau masa zaman hingus meleleh, harry potter memang cerita wajib tengok. Sebab magik yang dibuat tu boleh buat orang nganga mulut. Sampai penyapu terbang dia tu sangat femes masa zaman sekolah dulu. Orang kata nak tiru aksi Harry Potter la konon. 


Kalaulah wwa terpilih menang dalam giveaway ni kan, wawa nak postcard yang belah kiri atas tu aci tak? Wawa suka tengok heroin dia. Comel campur manis je.

Backgroud blog awak tu cantik. Siap ada Eifel Tower lagi. Tu mesti tempat yang awak angan-angan nak pergi kan? Hihik. Dan kelajuan blog awak hanya 11.91 saat. Laju macam batang penyapu Harry Potter ni. Agak-agak bodek saya ni cukup tak untuk buat awak senyum sorang depan screen laptop dengan dapat postcards tu? hehe

Anyway, goodluck buat semua peserta-peserta giveaway. Aja aja fighting!

TAMAT : 27 OGOS 2014


3 comments:

  1. http://faridaredbellas.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bersama-redbellas.html

    jom join segmen blogwaking sy!

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete