SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Monday, August 11, 2014

SINOPSIS RINDU AWAK 200%

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


Walaupun drama Rindu Awak 200% ni dah masuk episod belas-belas, tapi malam ni nak jugak wawa update entri pasal cerita ni. Cerita ni best gila ok. Sebelum ni kita asyik tengok orang lelaki je yang berlakon ego tinggi tapi sekarang kita tengok pulak turn yang perempuan, si Amel yang ego tinggi mengunung tak macam Zill. 

Kalau korang tak sabar nak tengok ending dia macam mana, terpaksa la korang kena pergi beli novel Rindu Awak 200% ni dekat pasaran. 



Sinopsis Rindu Awak 200% : 

"Zill Faezrul Iqbal - Jiwa Armel Aisya jadi nanar apabila teringat nama ini. Bersifat tenang tapi bermulut celopar sungguh menjengkelkan hati. Tapi, dia tak boleh banyak bunyi. Dia sendiri yang memilih lelaki itu untuk menjadi suaminya. 

Ibarat minyak dengan air, mereka tak boleh bersatu. Akibatnya, rumah tangga mereka tidak pernah aman! Penyudahnya Armel ke utara, Faezrul ke selatan. Namun, semakin Faezrul tidak peduli, semakin sakit hati Armel. 

Misteri Faezrul yang kejap hilang kejap ada di rumah menimbulkan tanda tanya di kepala Armel. Mustahil seorang lelaki kampung yang bekerja sebagai juruteknik mampu memiliki kereta Range Rover Evogue! 

Siapa lelaki ini? Mungkinkah dia suku-sakat Jula Juli Bintang Tujuh?"

Saksikan....



Untuk download drama Rindu Awak 200%, boleh terjah sini :


2 comments:

  1. dah habis baca ke? apa endingnya? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tak habis baca lagi kak mahirah. Ending dia tu antara wawa dengan buku tu je tahu hahaha cewahhh :P

      Delete