SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Tuesday, August 19, 2014

GIVEAWAY SAYA NAK POSKAD DARI MOSCOW

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.



KLIK BANNER UNTUK JOIN!

Ada sesiapa nak poskad Moscow macam gambar kat atas tak? Meh join giveaway dari blog INI dan jangan lupa ikuti syarat-syaratnya semudah abc. Poskad yang dia nak bagi ni cantik tau. Dari jauh, gambar dalam poskad tu nampak macam real je kan? 

TAMAT : 24 OGOS 2014



10 comments:

  1. haii.. gud luckkk yaa.. thanks sd tag.. syaz dh join.. hihi :D
    Follow awakk. #154 :D

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum. thanks join giveaway sy :) btw done follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. Sama-sama kasih shiera :)

      Delete
  3. http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

    Join juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMARAN!
      Wawa otw datang blogwalking. :)

      Delete
  4. good luck and all the best :)
    blogwalking dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Wawa balas kunjungan nanti :)

      Delete