SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Sunday, August 17, 2014

GIVEAWAY MERDEKA : PENANG MARI BAQ ANG BY SITI YANG MENAIP

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.



Sambutan Hari Kemerdekaan pun dah tak lama, tinggal 2 minggu je lagi. Nanti mesti banyak giveaway sempena Hari Kemerdekaan ni akan diadakan macam kat atas tu, kak Siti dah lacarkan. So, apa tunggu lagi. Meh join cepat-cepat. Saya sayang Malaysia! Merdeka!!

26 comments:

  1. all d best!
    balas kunjungan ke sini dari segmen ayu. :)

    ReplyDelete
  2. Thank you sudi join Segmen Giveaway CT.
    Senarai peserta dah update..
    bolehla semak --> Senarai Peserta Giveaway Merdeka : Penang Mari Baq Ang By Siti Yang Menaip
    Good Luck ^^

    ReplyDelete
  3. hai.. gudluck..
    singgah dr GA yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  4. Good luck and all the best :)
    Singgah dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  5. salam..singgah
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  6. salam..singgah
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  7. hai wawa :)
    bw here ...
    dah join GA MG tak?
    kalau tak join lg ..jom la join ^____^

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan.... dtg dari segmen yg sama.

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-bang-ang.html

    Good luck.

    ReplyDelete
  9. Singgah dari GA yang sama :) Gud Luck!

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  10. Salam ziarah. Singgah dari GA yang sama :)
    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  11. singgah dan follow!

    http://norazua10.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  12. saya dtg dari segmen yang sama....jemput join giveaway saya kalau free2 ye... belum tutup lagi... :D HARRY POTTER GIVEAWAY by JINDRISSKA

    ReplyDelete
  13. Assalam der ekin BW sini..hehe...dari GA yg sama :) salam kenal
    jemput dtg ke blog ekin ye

    htpp://ekinhoza.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. salam dear, mama dari segmen yang sama, salam kenal, jom singgah blog mama pulak..
    http://www.mamaniza.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  15. Datang blogwalking....

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    Jemput join GA...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-lestari.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini..Za pun join juga.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang.html

    ReplyDelete
  18. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah singgah ayu. Hihi. Terima kasih sudi datang. Wawa pun dah join segmen ayu :)

      Delete
  19. Salam Ukhuwah Fillah ..
    Kak Lya Singgah Sini Dari Giveaway Yang Sama ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html
    All The Best Ya !!!
    Done Follow Sini ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan kak lya. :)
      Terima kasih. Nanti wawa kunjung balas ^^

      Delete