SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Thursday, August 21, 2014

MISI BLOGWALKING

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.



Hampir 2 minggu wawa menjalankan misi blogwalking hampir 200 peserta segmen-segmen yang wawa telah join. Alhamdulillah tengah hari tadi selesai menjejakan nota di blog mereka. Sebenarnya kan dah lama tak blogwalking blogger. Selalu jadi silent reader je. Tapi kali ni, entah tiba-tiba semangat pulak nak komen setiap blog dan follow diaorang. Hihi. 


Yang mana wawa terlepas pandang ke, nak wawa datang ke blog mereka ke, nak wawa follow diaorang ke, boleh tinggalkan URL blog korang dekat komen bawah ni atau boleh letakkan link blog korang dekat Mister Linky kat blog wawa tu. InsyaAllah nanti wawa datang serang blog korang ye. :)



P/S : Esok blog wawa cuti selama 1 hari (24jam) sebagai tanda menghormati hari berkabung MH17. 
Al-Fatihah dan salam takziah kepada semua penumpang MH17.

20 comments:

  1. http://mamajuepapamimi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. walaupun wawa dah datang tadi kann...saja sibuk nak bagi... www.bubblynotes.com...hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha takpe, boleh datang lagi blog kak farah ni. Hihi

      Delete
  3. singgah blogwalking sini...

    ni url ain : http://whiteroses2013.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ain sudi singgah, kita datang balas kunjungan nanti :)

      Delete
  4. salam kenal..saya follow sini...dri segmen url kak mia..:D

    http://duniakita94.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan dari wawa juga. :)

      insyaAllah wawa singgah nanti.

      Delete
  5. abah pun baru BW blog peserta2 ayuinsyirah tadi. harap mrka follow back.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah-mudahan mereka follow balik. :)

      Delete
  6. haii.. N datang kunjung balas. dah follow sini

    selamat berblogwalking dan salam kenal

    kalau 200 tu memang blogwalk habis-habisan tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai, salam perkenalan juga dari wawa. alang-alang mood blogwalking tengah up masa tu, terus je wawa blogwalking semua blogger haha :D

      Delete
  7. saya dtg dr http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    ReplyDelete
  8. Happy blogwalking wawa...

    http://norniwanie.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih wanie :)

      wawa datang nak singgah blog nanti hihi

      Delete
  9. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/

    Happy blogwalking ^^

    ReplyDelete