SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Wednesday, October 1, 2014

NAK LANCARKAN SEGMEN OKAY KE TAK?

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


Setelah beberapa hari mendiamkan diri dari dunia blog, hari ini wawa datang nak mintak pendapat dari blogger lain tentang perancangan wawa nak lancarkan segmen buat pertama kalinya. 
Terfikir juga dalam minda ni tentang mampu ke wawa nak handle segmen ni nanti, ramai ke sambutannya nanti, ada ke blogger lain yang nak join segmen wawa ni. 

Yela, memandangkan wawa ni baru je lagi dalam dunia blog. Dan orang lain belum lagi mengenali wawa jadi rasa yakin tak yakin tu memang ada la. 

Apa-apa pun wawa harap korang semua boleh la kongsikan sedikit nasihat, petua, tips untuk wawa lancarkan segmen ini nanti. :)

8 comments:

  1. yeayyy.
    bile2?
    nak join la nanti!
    jangan lupa bagitau ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah dalam masa terdekat. nanti wawa bagitahu ye :)

      Delete
  2. inshaallah . yaya akan support and join segmen wawa nanti :)

    ReplyDelete
  3. langsungkan je.
    inshaa Allah ada sambutan :)
    yakin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. harapnya macam tu la. Insha Allah dalam masa terdekat ni nak langsungkan.

      Delete
  4. tak salah mencube...
    ayu sokong wawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. mudah-mudahan ada sambutan. Terima kasih ye ayu :)

      Delete