SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Tuesday, October 14, 2014

Birthday Giveaway by EshaZara

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.



KLIK BANNER UNTUK JOIN!

DUE DATE : 24 Oct 2014

Hadiah yang bakal dimenangi : 


Herbal Blend Multipurpose Cream Shaklee. Ada banyak jenis keluaran produk dari Shaklee, wawa pun baru pertama kali tengok produk di atas ni. Dibawah ni wawa nak kongsika sikit keistimewaan Herbal Blend Multipurpose Cream Shaklee ni. Mana tahu kalau korang berminat nak beli kan? 

Kalau ada yang nak membeli, wawa rasa korang boleh terus pergi ke blog eshazara.blogspot.com sebab dia penjual shaklee dan juga menganjurkan giveaway ini. 


KEISTIMEWAAN HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM SHAKLEE.


  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, tumit, dan siku
  • Dingin, bermentol, dan tidak berminyak
  • Diperbuat daripada ekstrak semulajadi yang menenangkan termasuklah sage, horse chestnut yarrow, dan rosemary
  • Menyelesaikan masalah kulit seperti gatal, ekzema, dan alergik
  • Menghilangkan ruam pada bayi
  • Menghilangkan parut termasuklah parut akibat campak
  • Meredakan kegatalan akibat gigitan serangga/nyamuk
  • Mengecutkan dan meredakan jerawat
  • Sesuai dijadikan losyen kegunaan harian
  • PARABEN FREE

Wawa rasa elok juga wawa mencuba produk ni. Boleh mengecutkan dan meredakan masalah jerawat ni. Untuk kanak-kanak pun sesuai. 

Kalau korang nak dapat produk ni secara FREE, boleh join giveaway EshaZara ni sebelum 24 Oktober ini tau. Sebab 25 Oktober senarai pemenang bakal diumumkan. 

Dan, Happy Birthday EshaZara. Wawa doakan semoga panjang umur dan bahagia di samping keluarga tersayang. Tak lupa juga, selamat maju jaya ye dalam bidang perniagaan hihi. 
*wish awal sikit sebab takut terlupa nak ucap nanti. :)

4 comments:

  1. Singgah BW...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/10/birthday-giveaway-by-eshazara.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dan gud luck. Singgah sini dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  3. Memang best sangat herbal blend ni. Sepatutnya ada di setiap rumah

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama,
    good luck

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/birthday-giveaway-by-eshazara.html

    ReplyDelete