SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Thursday, October 9, 2014

GIVEAWAY 2014 BELOG CIK KUMBANG

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang bermula pada jam 9.30 pagi 9 Oktober 2014 hingga 11.59 malam 28 Oktober 2014.Sepuluh blogger bertuah akan dipilih untuk memenangi Template Eksklusif untuk Bloglist dari cikkumbang.

Semua blogger dijemput untuk menyertai Giveaway ini sambil berkenalan sesama blogger.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow Blog Sponsor
CikKumbangAzhafizahSyiraLokmanDayangDeno

2. Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish.

5. Make sure korang tinggalkan link entri di ruangan komen INI & nyatakan Bulan Kelahiran korang untuk memudahkan Cik Kumbang letak di Bloglist mengikut Bulan Kelahiran plus boleh wish birthday nanti (x__X)

TARIKH TAMAT: 28 Oktober 2014

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

Good luck!

19 comments:

  1. Replies
    1. giveaway yang best! jangan lupa join sekali tau kak umi :D

      Delete
  2. Selamat bersegmen dan gud luck. Singgah sini dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih. Nanti wawa datang balas kunjungan ye.

      Delete
  3. Wah... seperti menariks ja nih....

    http://supernifzvitamin.com/rahsia-apa-itu-collagen/

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang menarik. boleh la join sebelum tarikh tutup :)

      Delete
  4. Saya pon join giveaway yang sama. All the best

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe all the best jugak untuk kak siti dalam giveaway ni ye :)

      Delete
  5. all d best dik wawa.
    bila awak reg uia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terimakasih :)
      In Shaa Allah, 4 November ni wawa daftar di UIA

      Delete
  6. all d best dik wawa.
    bila awak reg uia?

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Wawa :)
    Terima kasih kerana sudi join dan support Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang.

    Selamat ber'BLOGWALKING dan BERKENALAN dengan peserta segmen yang lain.

    Senarai peserta akan di update di link berikut berdasarkan bulan kelahiran masing-masing.

    >> http://bloglistcikkumbang.blogspot.com.

    Jika nama anda tiada dalam senarai sila check semula syarat-syarat penyertaan.

    Terima Kasih :)
    Happy Blogging (^__^)

    p/s: banyak tips best2 kat blog wawa,nnt CK BW ye ~ :)

    ReplyDelete
  8. good luck.. :) dari segmen yg sama

    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum...
    Ayah Rie datang singgah dari segmen yang sama..good luck n all da best...jom singgah blog Ayah Rie baca Entry Lain....^_^

    http://ayienawi.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik.html

    ReplyDelete
  10. Datang dari giveaway yang sama ^^ Goodluck ya! jom jemput singgah ke blog saya :)

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Assalam. Ida juga datang dari segmen yang sama.
    Done follow blog ni.

    http://www.filzahrauqah.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

    ReplyDelete