SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Tuesday, October 28, 2014

BUAT ANDA, SILA BACA

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


Almost 2 weeks wawa diamkan diri dalam blog. Dan 2 kali wawa miss untuk update senarai peserta segmen wawa. Untuk pengetahuan korang, segmen masih berjalan seperti biasa dan In Shaa Allah wawa akan update senarai peserta dalam masa terdekat ini. Terima kasih kepada korang semua sebab support wawa dalam segmen yang pertama ini. 

Baru-baru ini wawa ada buat medical check up untuk masuk ke Uia nanti. Siapa yang tak excited kan bila dapat masuk U. Tengah-tengah excited tu, wawa diuji dengan sedikit masalah selepas Xray. Doktor cakap "macam" ada tanda-tanda tibi. Terus petang tu pergi ke hospital untuk pemeriksaan lanjut. Semalam baru je lepas date dengan doktor baik. Kena amik darah, kahak dan suntikan mantoux. Khamis ni baru dapat keputusan betulnya. Harapya keputusan nanti baik-baik lah. Kalau boleh memang taknak kena tangguh masuk uia nanti. Apa-apa pun doakan wawa ye. 

Wasalam. 




13 comments:

  1. Syafakillah wawa. Moga semuanya ok saja.

    ReplyDelete
  2. semoga tak de apa2 yang serius la ye..bahaya tu Tibi..boleh berjangkit..banyak2 berdoa ok..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, sekarang Alhamdulillah. Doktor cakap tak ada tibi :)
      Mudah-mudahan dijauhkan la dari penyakit berjangkit ni

      Delete
  3. syafakillah dear. semoga baik2 belaka.

    ReplyDelete
  4. semoga kesihatan kak wawa baik-baik je.amin~ tabah ye kak wawa :)

    ReplyDelete
  5. tag sini...

    http://belongtomee.blogspot.com/2014/11/giveaway-rm100-untuk-seorang-pemenang.html

    http://belongtomee.blogspot.com/2014/11/first-giveaway-by-eilya-maisara.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terim Kasih tag wawa. Nanti wawa join ye :)

      Delete
  6. tag sini

    http://belongtomee.blogspot.com/2014/11/first-giveaway-by-eilya-maisara.html

    http://belongtomee.blogspot.com/2014/11/giveaway-rm100-untuk-seorang-pemenang.html

    ReplyDelete