SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Saturday, December 28, 2013

New Giveaway By Sh.Amarina & Amila


Assalamualaikum.




JOM TERJAH : BEST SEO CONTEST FOR THIS YEAR! ==? CONTEST SEO ERIDY

GA ini bermula pada 27 Dec 2013 - 27 Jan 2014 dan tamat tepat jam 12 malam pada 27 Jan 2014. Pemenang akan diumumkan pada 30 Jan 2014. GA akan terbatal apabila tidak melebihi 50 peserta. Hadiah menarik menanti anda semua !! Jom join semua :)
Mencari 33 pemenang bertuah
Nampak tak banner kat atas tu?? Malam ni wawa join satu lagi GA daripada Amila. Tapi kali ni Cik Amila buat GA dengan partner dia, Sh.Amarina. So, wawa harap GA Amila kali ini mendapat sambutan gilang gemilang gitu. Hihi. Dan wawa harap kali ini adalah rezeki wawa nak dapat baju RM dengan badge EXO. Dan satu lagi, banyak hadiah-hadiah menarik yang bakal dimenangi tau. 

Kat bawah ni wawa ada sikit nak borak-borak pasal Kpoplicious Online Shop dan D'Orchidcharm Shoppe . Semalam wawa ada la usha-usha sikit facebook diaorang mana tahu takut ada yang berkenan nanti. Orang tua-tua cakap sambil menyelam sambil minum air. Hihi. Tambahan lagi, Cik Amila tu ada cakap kalau nak dapat Tshirt RM dengan badge EXO kena buat entri ringkas sikit pasal Kpoplicious Online Shop dan D'Orchidcharm Shoppe. Actually, wawa berat hati sikit malam ni nak update entry terbaru. Tapi di gagahkan juga jari jemari ini dan hati untuk menaip. Entri seterusnya wawa cerita ye sebab apa wawa berat hati. Hee :)

Semalam banyak jugak wawa cuci mata dekat kpoplicious ni, macam-macam akak tu jual barang pasal kpop. Sampaikan kalau boleh wawa nak beli semua je. SNSD, RUNNING MAN, 2NE1, BTOB, BAP, 2PM, CNBLUE, BIGBANG, SHINEE, FTISLAND, BEAST, TEEN TOP, INFINITE, BLOCK B, EXO-K, EXO-M, SUPER JUNIOR dan MBLAQ. Kalau korang peminat tegar kumpulan korea kat atas, boleh pergi ke Kpoplicious tu cepat-cepat. Kat sana ada jual jugak powerbank, school bag, phone cover, tshirt design sendiri dan printing service. Kalau korang rasa nak letak gambar orang tersayang atau nak letak muka korang yang kiut miut dekat bantal, mug, pinggan, tshirt, mouse pad, puzzle dan lain-lain, korang boleh mintak akak tu buatkan. Semuanya disediakan. 
Kat bawah ni wawa letak sikit gambar daripada facebook Kpoplicious Online Shop untuk tunjukkan kat korang. Wawa tunjuk album dia aje tau, nanti kalau wawa tunjuk semua gambar jualan dia tak surprise laa pulak.. Kalau korang rase dah nak meletoop tengok gambar bawah ni, meh kite terjah KPOPLICIOUS ONLINE SHOP sekarang!












Sekarang, kita tukar kedai pulak. Lepas jenguk facebook Kpoplicious, secara tak langsung wawa jenguk juga D'Orchidcharm Shoppe. Ni kedai pakai pilihan wanita. Lepas wawa tengok, memang dah sah jadi pilihan wawa. Lawa gilaa long sleeve dia. Sampai rambang mata tengok. Haha. D'Orchidcharm shoppe ni bukan jual long sleeve je tau, dia jual shawl, dress, niqab dan baju kurung yang sesuai untuk kita. Semuanya lawa-lawa. Korang boleh pilih warna dan corak kesukaan korang disini. Meh kita cuci mata tengok baju baju dia.



Korang boleh terjah ke facebook D'Orchidcharm Shoppe untuk mendapatkan baju dan tudung pilihan korang. Sebagai orang Islam yang sentiasa taat kepada perintah-Nya, sama-sama lah kita peliharalah aurat kita dengan sempurna. :)



No comments:

Post a Comment