SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Sunday, December 22, 2013

PENCARIAN BLOGLIST 2014 BY BBL

Assalamualaikum.



Hari ini wawa nak mencuba nasib dengan join pencarian bloglist 2014 daripada BBL. 2 3 kali juga fikir tadi nak join ke tidak. Yelah wawa baru buat blog baru masih tak cukup matang lagi nak join bloglist ni tapi takpelah kita cuba dulu. Pengalaman kalau tak dicari tak dapat orang kata. Hihi. Pencarian bloglist daripada BBL ni berakhir pada 31 Disember 2013, so kalau korang tak join lagi, meh la join sekali mana tau rezeki tahun baru ini ada pada kita. InsyaAllah. 



5 comments:

  1. Terima kasih atas penyertaan cik Wawa Pencarian Bloglist 2014 By BBL.
    Gud luck ya. Boleh tengok senarai peserta di blog BBL. Chaiyok! ^-^

    My recent post : Senarai Peserta Pencarian Bloglist 2014 By BBL

    ReplyDelete
  2. salam gud luck awak, nak ajak join kontest kt blog saya pula. :) , peluang nak menag service like fanpage , businesscard n banyak lagi . masa dh tinggl 5 hari je lagi huhu http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-2014-by-bbl.html

    ReplyDelete
  4. salam..
    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done. nuffnang click also done. :)
    semoga berjaya.

    http://www.syuhada1981.com/2013/12/pencarian-bloglist-2014-by-bbl.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal.. husna dari blog BBL saje jenjalan singgah.. =D

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-2014-by-bbl.html

    ReplyDelete