SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Thursday, December 5, 2013

SEGMEN OLE-OLE DARI NEW YORK



Assalamualaikum.

Hari ini wawa nak join satu lagi giveaway yang gilang gemilang ni. hehe opps bukan satu, tapi nak join banyak lagi untuk mengisi masa lapang selama 4 bulan yang tak tau dah nak isi apa. Kalau boleh cuti ni nak berblog seminggu, makan seminggu, tidur seminggu, tengok tv seminggu, baca buku seminggu etc la haha. Tengok-tengok nanti waktu nak amik result SPM, badan dah jadi buncit, dah tak kenal dah siapa wawa hehe.. Jadi, dengan lafaz Bismillah, wawa join GA ni. Sesiapa yang nak join giveaway ni boleh terus cubit link ni --> Kak Mas Comey 
Mohon korang picit link ni jugak ye Ikhlas | 





1 comment:

  1. thanks join ..segmen ini terpaksa ditamatkan segera..malam ini pengumuman pemenang

    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/12/tamat-segmen-ole-ole-dari-new-york.html

    ReplyDelete