SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Tuesday, December 10, 2013

TEST BLOG BERLARI

Assalamualaikum. 

Tadi masa tengah jejalan melawat blog kawan-kawan yang lain, wawa terjumpa la satu blog yang wawa follow ni, nama dia Princess Sarah. Waktu tu dia update entri pasal kelajuan blog. So wawa try la cuba kelajuan blog wawa sekali. Dah alang-alang jumpa, terus pergi check. hehe. Btw, thankyou tau Sarah sebab buat tutorial nak tengok laju blog. :)
Kat bawah ni kelajuan blog wawa. 





Haa, korang nampak tak tu..blog wawa ni kalau bab berlari, dia lah jaguhnyaaaa 5.02 saat. Teettt! haha.. alaa, blog baru buat memang laju. Tunggu setahun dua akan datang nanti, memang lambat la jadinya. Ni pun wawa tengah cari juga widgets yang sesuai untuk blog wawa ni hehe. So, kalau korang nak test laju mana blog korang berlari, bola  boleh la dapatkan link dari Princess Sarah atau terus ke BLOG'S TEST.
Nanti share la kelajuan blog korang kat sini ye. hehe Selamat Mencuba :)

2 comments:

  1. sebelm ni sll jgak niesa check kelajuan blog..sbb byk otai2 bg tips ada sesetgh blogger xsuka nk tunggu blog kalau lambat or berat.. :)

    ReplyDelete
  2. tu la..saya pun ada baca juga yg kebanyakan blogger tak suka tunggu blog lambat or berat. Lepas ni kena pastikan blog ringan macam kapas la hihi :P

    ReplyDelete