SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Friday, December 6, 2013

SEGMEN HARI LAHIR BY FARIS FARIZAT



Click disini kalau nak join --> Faris Farizat Cool

Sejak berblog ni, dah macam-macam wawa join GA, segmen..kejap lagi nak post pasal kenangan wawa dengan sekolah pulak. Terlebih dahulu, wawa nak ucap bebanyak banyak la kat adik Faris ni sebab jemput wawa join segmennya.Terima kasih noh adik. Wawa harap segmen ni mendapat sambutan ramai. hehe.
Alang-alang segmen ni diadakan sempena birthday adik Faris, jadi wawa nak la amik peluang sedikit sebanyak untuk mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR dekat adik kita ni. Biarlah sudah lama berlalu pun.. Apa-apa pun wawa harap adik berjaya dalam hidup,dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki selalu dan sentiasa bahagia dengan family tersayang. Wawa harap adik terus maju jaya dalam dunia blog dan pelajaran hehe. Aminn :)

Tag :




Berita ini sdg disebar secara meluas di kaca TV. Rokok tak sah - John, adalah sbhg drpd sindiket jenayah terancang![LINK]


No comments:

Post a Comment