SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Friday, January 3, 2014

HADIAH DARIPADA LEELUVIE

Assalamualaikum.




Selepas penat berpeluh peluh join GA sekarang wawa nak update entri pula. Lama gila tak tulis entri ni. Tahun ni wawa kena kurangkan join GA. Kalau boleh 3 GA dalam seminggu okay la. Hihi. So malam ni wawa nak cakap yang wawa menang dalam GA leeluvie beberapa hari yang lalu. Alhamdulillah ada rezeki even dapat saguhati dalam entri menarik tapi wawa bersyukur sangat sangat. Thankyou Ierah dan Ryna. 



Ni hadiahnya, sebuah novel bertajuk "Merah cinta epal", sehelai shawl dan shiseido mask putih. Alhamdulillah. Wawa suka sangat. Dan shawl tu cantik sangat siap ada rambu rambu lagi haha. Dan novel tu nanti wawa baca. Bila da habis baca nanti wawa nak share sikit pasal novel yang pernah wawa baca tu. :)

Akhir kata, ryna dan ierah thanks tau. Wawa doakan hubungan persahabatan korang kekal sehingga akhir hayat. Aminn.

3 comments:

  1. Ehhh,,bestnye menang GA..nk Jgk..wkwkw

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki akhir tahun..awak join la GA insyaAllah ada rezeki :)

      Delete
  2. tahniahhhh. bestnyaaa... kita da stop join GA.. busy lah katekan *pui* . hahaha

    ReplyDelete