SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Thursday, January 16, 2014

BELAJAR BUAT DOODLE


Assalamualaikum.

Semalam wawa ada belajar buat doodle muslimah. Test buat kalau-kalau menjadikan. Wawa belajar atas pertolongan Youtube. Alhamdulillah menjadi juga tapi tak sempurna sangat. Kena usahakan lagi. Act, dah lama wawa ingin nak belajar buat doodle tapi tak berpeluang lagi. Semalam wawa search google, lawa gila doodle muslimah yang diaorang buat. Tapi wawa tak tau dia guna apps apa. Teringin nak buat doodle lawa macam diaorang. Dan kat bawah ni wawa buat doodle guna paint. Hihi.








4 comments:

  1. Sangat cantik dear . Ada bakat ni. Lepas nie boleh improve lagi. Goodluck okay, jangan putus asa ^_^ .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah terimakasih cik kiera.
      InsyaAllah nanti sy akan cuba buat yang lebih baik :)

      Delete
  2. Replies
    1. Hihi terimakasih kak Dzureen Darwis :)

      Delete