SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Wednesday, January 8, 2014

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

Assalamualaikum.



[LINK]

Sambil-sambil tengok cerita Your Lady, wawa nak join satu lagi segmen daripada Abak. Semoga dengan segmen ni, hubungan persahabatan dapat dijalinkan dengan jayanya. :)

59 comments:

  1. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini ^_^

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Abak, sama sama kasih..InsyaAllah nanti wawa follow semua pesrta segmen :)

      Delete
  2. Salam singgah bw dari segmen yg sama & dah follow.. salam ukhwah.. :)

    http://www.khirkhalid.com/2014/01/ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhwah khir khalid. InsyaAllah nanti sy datang follow :)

      Delete
  3. salam ukhwah & slmt bersegmen... :)

    ReplyDelete
  4. hai saya follow dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yg sama..

    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    Salam perkenalan dari Cikgu Faiz :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Saya singgah dari segmen yang sama. Salam kenal. Done follow you

    Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
  7. Salam ukhwa...done follow awak..datang dari segmen abak
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
    http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  9. Datang dr segmen yang sama..

    http://charliejoined.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  10. Salam ukhwah... bw dari segmen yang sama^^. Nurul follow sini :)
    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen sama :)
    Follow sini :)
    http://didi-the-kaito.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  12. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. gudluck ye ..
    jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan :) dari segmen yg sama. done follow sini..

    http://just-myyself.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  14. datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan...

    http://www.bubblynotes.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  15. Gemawan senja menyapa sepi,
    Berkolek sampan kemudi ke hulu;
    Berkayuh laju hamba ke mari,
    Ke teratak ini singgah dahulu.

    s.a.l.a.m.k.e.n.a.l.b.e.r.t.a.l.i.k.a.n.u.k.h.w.a.h

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  16. done follow you..
    dari segmen yang same..
    http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  17. salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya juga..:)
    http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  18. ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  20. salam ukhwah ... dtg drp segmen yg sama ... follow sini ( 72 )
    http://veesandy.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen yg sama done follow sini..

    ReplyDelete
  22. salam.... dari segment yang sama... jemput la ke blog saya.. oh sy dah follow :)

    http://jeefairuzjoe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum.. singgah dari segmen sama... mayra follow sini yer.. jemput jalan2 ke blog mayra.. ^^, http://mayrahazim.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  24. Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
    http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah:)
    done follow :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  26. Salam, miss dari segmen yang sama ^^

    Isi tabung.

    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html Jom join :3

    ReplyDelete
  27. Join juga... dah follow sini. http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum awak,Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama "ramaikan follower, raikan ukhuwah" Jom kenal-kenal. Jom follow saya...

    Singgah disini : -

    http://mohdyunus89.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  29. assalam. singgah sini dan follow dari segmen yg sama.
    jemput singgah dan follow me back. =)

    http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  30. hai :) singgah sini dari segmen yang sama. done follow. PLEASE followback yaa :D ain blogger baruu !! mengharapkan followers dan readers. please yaa.. followback :D.. thankyou !! mucho :*

    From : http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  31. dari segmen yg sama... have fun k...

    ReplyDelete
  32. datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  33. Datang dari segmen yang sama & dah follow ,, sudi2 follow balik =)

    http://kasihalurpoda.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  34. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama..
    follow done.
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  35. morning! singgah sari segmen sama. Done follow sini.. #89

    http://awansamudera.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  36. Salam Ukhuwah..
    Singgah sini dari segmen yang sama..
    Follow Done..All the best yaa... :)

    http://sotskirt.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  37. Singgah dari segmen yang sama.
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  38. hai ^_^
    singgah sini dan follow.
    jemput ke blog okay :)

    http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  39. Salam singgah dari segmen yang sama......#96

    http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  40. salam perkenalan...... saya dari segmen yang sama.......

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    jom singgah dan follow blog saya.... tq....
    btw saya dah follow blog awak dah...

    ReplyDelete
  41. Singgah dari segmen yang sama... All the best!
    http://naniedean.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  42. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  43. Datang dari segmen yang sama ..
    Mira dah follow awak jugak :)
    Jemput datang ke blog Mira

    http://gadizspectacles.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  44. Dari segmen yang sama, datang blogwalking
    http://pjiekun.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html
    Salam perkenalan…

    ReplyDelete
  45. salam. hai saya datang dan follow. feel free to hit me back yeah.

    ReplyDelete
  46. #102
    assalamualaikum..
    salam ukhuwah fillah...
    syasya datang dari segmen yang sama...
    done follow awak... ^_^

    http://sya-syasweet.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  47. Singgah kat sini dari segmen yang sama :) Hana Follow sini If belum follow :)

    http://justforfund.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  48. datang dari segmen yang sama ^^ done follow you dear ^^

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    salam ukhwah ye ^^

    ReplyDelete
  49. Hi …
    Jalan-jalan dari segmen yang sama …
    Good Luck …
    Meh jalan-jalan kat sini jugak ...
    Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

    ReplyDelete
  50. salam ukhwah... datang singgah sini dari segmen yg sama.

    ReplyDelete
  51. assalamualaikum, saya dari segmen yang sama..:) salam ukhwah dari saya...

    all the best !!!

    Jom blogwalking :)

    http://mutiarasubuh1.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  52. salam singgah dr segmen yg sama~ done folo :)

    http://karpetmerahdaku.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  53. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  54. Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete