SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Thursday, January 2, 2014

Handphone GiveAway by Syuhada1981.com


Assalamualaikum.



Picit sini kalau nak join ---> Princess Syuhada Comelzz

Hari ini wawa nak join satu lagi GA daripada Princess Syuhada. Last wawa join 27 Disember haritu. Hampir seminggu tak join. Dan kepada blogger yang invite wawa untuk join GA tu sorry sangat-sangat sebab tak dapat nak join. Hari ini baru check dan bila nak join, dah tamat. Tapi insyaallah, kepada blogger yang invite wawa tu, kalau GA yang masih berjalan, wawa akan join nanti. Sejak dua menjak ni wawa sibuk sikit dengan ujian lesen, jaga kucing semua semua. Haha. Dah macam suri rumah sepenuh masa. 

Okay, hadiah GA daripada Princess Syuhada ni menarik sangat-sangat dan wawa rasa sepanjang wawa join GA tak pernah lagi wawa join GA yang hadiah dia sebuah handphone Gucci atau Louis Vuitton untuk pemenang bagi top refferal. Handphone dia pun lawa sangat sangat siap ada design lagi. Wawa pun tertarik sekali. No wonder la kalau semua orang boleh tertarik kan? Hehe. Kalaulah rezeki wawa tahun ni dapat handphone tu, kalau boleh wawa nak yang first sekali tu. Handphone Louis Vuitton (leopard design). Mudah-mudahan ada la rezeki, boleh merasa :)

Hadiah bagi random dia pula, Princess Syuhada sediakan hadiah perfume solat yang semestinya sesuai di pakai waktu solat. Jadi dengan memakai perfume tu, korang tak payah lah rasa ragu-ragu lagi kerana perfume tu bebas dari alkohol dan halal.

Kalau korang nak join, boleh picit link link di atas atau picit sini Princess Syuhada. Semoga berjaya semua.


15 comments:

  1. Terima kasih sudi join.
    Best of luck ya! (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama kasih kak :D
      mintak mintak ada rezeki nak menang ^^

      Delete
  2. unik fon tu kan?
    eager gle nk belek2.
    kalau dapat tu sehari 2 duk belek fon je kje hhee .. gud luck! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..unik sangan fon dia..haha sama macam wawa agak-agak sebelum nak tido tu mesti belek2 dulu hihihi
      thnkyou btw :D

      Delete
  3. Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
    Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan. Terimakasih
      InsyaAllah nanti sy join ye :)

      Delete
  4. Good Luck wawa :)
    serius, hp tu memang comel :)
    ok! inshaAllah PG join ok ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih puan gojes :)
      Kan lawa gila hp tu..hehe okay ^^

      Delete
  5. haii :) .BW dari GA yang sama .ada lagi GA yang menarik dan awesome .jom terjah sini -> http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2014/02/senarai-giveaway-awesome-awal-tahun-2014.html .btw, goodluck !

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum ^_^

    Salam perkenalan :D

    Singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.cikkmira.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  7. Good Luck! Azwar datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete