SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Tuesday, January 14, 2014

BISKUT RAINBOW COOKIES BERJAYA!

[HANDPHONE GIVEAWAY]
[GEMPAK GIVEAWAY]

Assalamualaikum.


Alhamdulillah, hari ahad baru ni wawa buat rainbow cookies lagi. Tanpa loyang. Ni wawa guna loyang leper je. Untuk makan seisi keluarga. Kalau jual, maybe murah kot sebab wawa buat saiz lain lain. Ada kecik ada besar. Bila servey dekat online shop, kebanyakan jual RM10 untuk 25 pcs, RM45 untuk 75pcs. Mahal jugak tu. Tapi mak wawa cakap, kalau nak jual, jual murah. Tak payah mahal. 

Tapi ni pun masih lagi dalam perancangan. Hajatnya nak juga cari duit poket sikit sebelum sambung belajar. Hihi. Kalau ada orang nak tempah, wawa terima. InsyaAllah. Sementara masih free. Kali ni bersyukur sangat sebab semua cakap sedap. Dan kalau wawa buat pun, wawa memang tak buat manis. Bukannya masalah harga gula naik, tapi masalah kencing manis ni semakin meningkat.
Jadi, wawa taknak lah nanti jumlah pesakit kencing manis ni naik mendadak. 
Tujuan wawa nak jual pun, memang sebab nak cari duit poket lebih tapi pada masa yang sama wawa nak juga jaga pemakanan korang dengan mengurangkan kadar gula dalam badan. 
Kita kan hidup 1Malaysia. Hihi. *cewahh*

Jadi kat bawah ni hasil rainbow cookies yang wawa buat hari ahad haritu. Alhamdulillah menjadi. Lepas ni boleh la buat blueberry cheese tart pula. :)



2 comments:

  1. Wah..sedapnya..

    Salam Maulidur Rasul...Abak nak ajak join segmen :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/pelancaran-kempen-dan-segmen-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Maulidur Rasul Abak.
      Haha Alhamdulillah dah join segmen :)
      Btw, terimakasih.

      Delete