SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Wednesday, September 10, 2014

1ST GIVEAWAY BY MELANGKAU GARISAN WITH LOVE

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.



KLIK BANNER UNTUK JOIN!

TAMAT : 13 SEPTEMBER 2014

Lagi 3 hari je lagi giveaway MG ni akan tamat. Jum kita meriahkan lagi giveaway by MG ni supaya MG tambah hadiah banyak lagi. Hehe. 4 hadiah yang bakal korang menangi menarik tau. Memang boleh guna pakai untuk Hari Raya Aidiladha nanti. 


Perfume Bvlgari (simpul lidah wawa nak sebut, haha) untuk 1 pemenang 




Face serum by SAVEE untuk 1 pemenang



Babies Blinks biasa untuk 1 pemenang



Pink urban tshirt untuk 1 pemenang

Menarik kan hadiah dari MG ni? Hihi. Syarat dia pun mudah sangat. Korang tak akan stress tengok syarat dari MG. Yang penting, cepat join kalau nak hadiah kat atas tu. Kalau tak, MG cakap nak bagi kat wawa semua muahaha. 

Okay, goodnight MG. 

9 comments:

  1. goodluck.. :)
    belum join ni.. cepat2 p join. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, cik kiera cpt cpt tau pergi join nanti tak sempat pulak hihihi

      Delete
  2. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html (13sept)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html (13sept)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. Selama menyambut Hari Kemerdekaan juga Cik Adda :)
      Nanti wawa join dan singgah ye ^^

      Delete
  3. Good luck and all the best.
    Blogwalking dari segmen yang sama :)
    1st Giveaway by Melangkau Garisan With Love

    ReplyDelete
  4. GA dah close ye ^__^
    thanks sudi GA MG yg pertama ni.

    Result pada 19hb september 2014 ye
    cek korang punya nombor dan link ada ke takde .

    next month ada GA lagi tau!
    stay tuned :)

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete