SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Monday, September 8, 2014

APABILA KUCING MENAIP

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.

Gambar dari google.com

Tengah santai-santai dekat bilik sambil nak update blog, tetiba datang kucing wawa yang nama "adik" duduk atas laptop ni. Maka, beginilah jadinya bila dia duduk (gambar bwah). Habis keyboard laptop dijadikan bahan mainannya.




Wawa panggil kucing wawa yang satu ni dengan nama "adik" sebab ingat dia kucing last yang dilahirkan. Rupanya tidak sama sekali. Ada lagi adik-adik di bawahnya. 
Nak tukar nama lain, tengok macam "adik" ni dah kenal je nama dia. Selalu panggil je nama "adik" terus dia datang. Lagipun, best jugak bagi dia nama "adik" ni sebab wawa panggil adik wawa pun adik jugak. Jadi bila wawa panggil "adik" (kucing), adik wawa mesti menjawab. Ni, kalau time bergaduh dengan adik, lagi best kenakan dia dengan panggil nama kucing. Comfirm adik wawa tu ingat wawa panggil dia. Hehe.

Kenalkan, ni "adik" wawa. 






4 comments:

  1. Hahaha alalal...adik wawa kee....macam comel jer hee...

    ReplyDelete
  2. ehhe...comel...'adik' pun nak ada blog sendiri ni..

    ReplyDelete
  3. your gallery is just very nice .graphics are very nice . your website it just super. best of luck . do come visit me some time. that goes to everybody who see this. WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET. and please sign my guestbook at the bottom of my webpage to let me know you came to see me do send your very good friends ( thank you ) it good to meet new friends. love a beautiful thing.

    ReplyDelete