SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Saturday, September 6, 2014

BERJAYA KE PUSINGAN SETERUSNYA DALAM CABARAN IPHONE 5S

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.





Alhamdulillah, bersyukur rasanya apabila wawa layak untuk ke pusingan yang seterusnya dalam cabaran Iphone 5s. Tak sabar rasanya untuk terus bersaing dalam pusingan lain nanti. Tahniah juga wawa ucapkan kepada blogger yang tersenarai. Walaupun ada beberapa blogger lain yang tidak tersenarai akibat tidak mengikut syarat, jangan berasa sedih atau hampa. Mungkin Allah sudah merancang sesuatu yang lebih berharga dari ini untuk korang. 

Haritu wawa tertanya-tanya juga macam mana nak tahu keputusan cabaran Iphone 5s ni. Nasib baik Puan Gojes ada bagitahu melalui komen dekat Group Denaihati Network. Sejak pada tu, semua orang berpusu-pusu tak sabar nak tengok result. Terima Kasih ye Puan Gojes :)

Dan terima kasih tak terhingga kepada semua penaja awesome dalam cabaran Iphone 5s ni.

http://amariman.com (PENAJA UTAMA)

http://www.ombakcreatives.com
http://wowberita.org/


Dan Arwah Syuhada Baharudin (http://www.syuhada1981.com @ http://syuhadabaharudin.com) juga salah seorang penaja. Kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah. Semoga tajaan ini menjadi sedekah yang diterima oleh Allah SWT.

Kalau la Allah tentukan rezeki wawa untuk menang dalam cabaran iphone ni, penaja-penaja diatas memang akan dikenang selalu oleh wawa dan blog ini sampai bila-bila. 

Untuk korang yang terlepas/tak tahu kat mana nak lihat senarai peserta yang layak kepusingan seterusnya, boleh pergi ke link ini http://denaihati.com/cabaran-iphone-5s .
Oh ya, wawa peserta yang ke 93 tau. hihi. Alhamdulillah. 

2 comments: