SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIRECT EMAIL : wawaabdhadi@gmail.com. Terima Kasih ^^

Friday, September 26, 2014

PRELOVED GIVEAWAY

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.





Ini pertama kali wawa join preloved giveaway. Dan tahniah kepada yang menganjukan preloved giveaway ini kerana idea anda sangat bagus. Sekurang-kurangan barang yang kita tak nak tapi masih tip top lagi boleh bagi dekat orang. Agaknya wawa pun sekarang nak lancarkan juga giveaway pertama wawa. Tapi sedang berfikir untuk mencari hadiah dan sponsor. 

Antara hadiah prelove yang bakal korang dapat daripada annur ialah : 

JAP! KLIK BANNER DULU UNTUK JOIN!

Untuk hadiahnya pula, 

jeng jeng jeng.....



-powerbank-


-hp samsung touch screen-


-original party scrabble dari mattel-

Tu baru hadiah top refferal. Bagi hadiah saguhati pula, pihak penganjur akan sediakan 3 set hadiah tambahan berupa new item. Semuanya menarik ok.

Kalau la wawa dapat. Ni "kalau" ok. Wawa nak hadiah original party scrabble sebab perangai macam bebudak lagi. Rasa macam best je permainan dia. Kalau dapat powerbank pun best jugak. Mudah nak cas hp kat mana-mana je.

Last sekali, wawa nak tag semua blogger yang datang blog wawa untuk join preloved giveaway ni. Puan gojes, mamaniza, syiralokman, ayu insyirah, farah waheda, MG schmidt, fhatin amelia dan lain-lain. Sila join ye. Wawa tag anda semua. Hihi

7 comments:

  1. hadiah best ! . good luck .jom join segmen yaya !

    ReplyDelete
  2. adiah best kan??
    gud luck wawa
    ayu join jugak
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/preloved-giveaway-by-annur.html

    ReplyDelete
  3. Best juga Giveaway ini, kalau wawa dah sertai, saya doakan agar berjaya nanti. Insya Allah...

    ReplyDelete
  4. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    Preloved Giveaway (6oct)
    Giveaway Mialiana (10oct)

    ReplyDelete
  5. Thanks for your support!
    Nantikan keputusan nya nanti.

    Love, Annur

    ReplyDelete